Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Vásárlónk!

Alábbiakban szeretnénk tájékoztatni cégünk rendelési és szállítási feltételeiről, valamint egyéb fontosabb információkról:

1.      Elérhetőségeink:

· Telefon: Hívását a 70/322-8224-es telefonszámon tudjuk fogadni, hétfőtől csütörtökig 6.15-15.00-ig, pénteken 6.30-12.30-ig.

·      E-mail: Levelét az infokukacmetnix.hu címre várjuk.

·  Árajánlatra vonatkozó kérdéseit, valamint ha nem tudja pontosan, milyen terméket szeretne, vagy segítségre van szüksége, telefonon vagy e-mailen jelezheti felénk

2.      Rendelési feltételek:

· Rendelésénél adja meg a kívánt termék kódját, mennyiségét, valamint az Ön nevét, cége nevét, cége adószámát, számlázási illetve szállítási címét, telefonszámát. Megrendelését követően -a lehető legrövidebb időn belül- írásos visszaigazolást küldünk

  • Amennyiben rendelésének végösszege a nettó 50.000 Ft-ot nem éri el, akkor rendelését a www.otthonvilaga.hu weboldalon adhatja le.

· Minden egyéb feltétel esetében a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet az irányadó

3.      Szállítási információk:

· A megrendelt árukat saját teherautónkkal vagy futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Saját gépkocsinkkal történő szállítás díjáról kérjen ajánlatot a fenti elérhetőségeken!

·  Az ország területén a GLS futárszolgálattal szállítatunk.

· Ha az Ön által rendelt termékek raktáron vannak, úgy azok kiszállítása a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül megtörténik. Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, úgy a szállítás 3-4 hét is lehet. Megrendelését követően a várható szállítási határidőt 24 órán belül visszajelezzük.

· A megrendelt áru feladását követően e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk a kiszállítás várható időpontjáról, valamint az esetleges utánvételi összegről.

4.      Fizetési módok:

· Lehetséges készpénzzel, utánvéttel, átutalással, előre utalással fizetni. Megrendelése esetén a szállítási határidővel együtt a fizetési módról is tájékoztatjuk. Amennyiben Ön új partnerünk, úgy kizárólag utánvéttel vagy előre utalással tudjuk az árut küldeni.

5.      Egyéb tájékoztatások


Iroda: 8800 Nagykanizsa, Új Élet u. 5.
Telephely: Pogányszentpéter, Bajcsy Zs. u. 16.
E-mail: info@metnix.hu