Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Vásárlónk!

Alábbiakban szeretnénk tájékoztatni cégünk rendelési és szállítási feltételeiről, valamint egyéb fontosabb információkról:

1.      Elérhetőségeink:

· Telefon: Hívását a 82/720-184-es és a 70/322-8224-es telefonszámon tudjuk fogadni, hétfőtől csütörtökig 6.15-15.00-ig, valamint pénteken 6.15-12.00-ig

·      E-mail: Levelét az infokukacmetnix.hu címre várjuk.

·  Árajánlatra vonatkozó kérdéseit, valamint ha nem tudja pontosan, milyen terméket szeretne, vagy segítségre van szüksége, telefonon vagy e-mailen jelezheti felénk

2.      Rendelési feltételek:

· Rendelésénél adja meg a kívánt termék kódját, mennyiségét, valamint az Ön nevét, cége nevét, cége adószámát, számlázási illetve szállítási címét, telefonszámát. Megrendelését követően -a lehető legrövidebb időn belül- írásos visszaigazolást küldünk

  • Amennyiben rendelésének végösszege a nettó 50.000 Ft-ot nem éri el, akkor rendelését a www.otthonvilaga.hu weboldalon adhatja le.

· Minden egyéb feltétel esetében a 45/2014 (II.26.) Kormányrendelet az irányadó

3.      Szállítási információk:

· A megrendelt árukat saját teherautónkkal vagy futárszolgálattal szállítjuk házhoz. Saját teherautónkkal csak Székesfehérvár és Budapest területére, valamint Budapest vonzáskörzetében tudunk szállítani (pl. Vecsés, Gyál, stb). Székesfehérvárra minden hét csütörtöki napján szállítunk. Budapestre viszont csak ritkábban, ezért ide rendszerint futárszolgálattal küldjük az árut.

· Saját gépkocsinkkal történő szállítás díjáról kérjen ajánlatot a fenti elérhetőségeken!

·  Az ország területén a GLS futárszolgálattal szállítatunk.

· Ha az Ön által rendelt termékek raktáron vannak, úgy azok kiszállítása a megrendelést követően 2-3 munkanapon belül megtörténik. Amennyiben a megrendelt áru nincs raktáron, úgy a szállítás 3-5 hét is lehet. Megrendelését követően a várható szállítási határidőt 24 órán belül visszajelezzük.

· A megrendelt áru feladását követően e-mailben vagy telefonon tájékoztatjuk a kiszállítás várható időpontjáról, valamint az esetleges utánvételi összegről.

4.      Fizetési módok:

· Lehetséges készpénzzel, utánvéttel, átutalással, előre utalással fizetni. Megrendelése esetén a szállítási határidővel együtt a fizetési módról is tájékoztatjuk. Amennyiben Ön új partnerünk, úgy kizárólag utánvéttel vagy előre utalással tudjuk az árut küldeni.

5.      Termékeinkkel kapcsolatos információk:


6.      Egyéb tájékoztatások

Tisztelt Vásárlóink!

A Metnix Kft nyári leállása 08.08-tól 08.21-ig lesz.

Utolsó munkanap: 08.05 Péntek

Első munkanap: 08.22. Hétfő

A leállás alatt sem telefonon, sem emailen nem tudunk válaszolni. Az emailek feldolgozását 08.22-én kezdjük el.


Iroda: 8800 Nagykanizsa, Új Élet u. 5.
Fax: (+36) 82 720 484
Telephely: Pogányszentpéter, Bajcsy Zs. u. 16.
Tel: (+36) 82 720 184
E-mail: info@metnix.hu